Bestelinformatie

Bestellingen
Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u  een orderbevestiging per e-mail. Mar10design maakt vaak van haar sieraden maar enkele exemplaren. Het kan dus zijn dat het sieraad net verkocht is. Wij brengen u daar zo snel mogelijk van op de hoogte. Wij proberen dan een passende oplossing te vinden door een soortgelijk sieraad te maken of de bestelling wordt geannuleerd en het aankoop bedrag wordt terug gestort.

Betaling
U kunt betalen met ideal, vooruitbetalen of betalen bij afhalen (Mar10design is geen winkel, afhalen op afspraak).
Het volledige bedrag dient binnen zeven dagen na de orderbevestiging betaald te zijn, tenzij anders overeengekomen. Alle informatie met betrekking tot overschrijving vindt u terug in de orderbevestiging die u per e-mail ontvangt na het plaatsen van uw bestelling.

Houdt u er rekening mee dat transacties, enkele dagen onderweg kunnen zijn voordat het bedrag op onze rekening wordt bijgeschreven.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn gratis vanaf €12 binnen nederland. Bij een bestelling onder de €12 betaal je €1,95 aan verzendkosten.
De verzendkosten voor Belgie zijn  €3.00. Boven de €28 is het gratis verzenden.

Levertijd
Wij streven er naar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. Na ontvangst van u
betaling wordt uw bestelling binnen 2/ 3 werkdagen verzonden en geleverd m.u.v. de schoolvakanties. Mocht onverhoopt het artikel niet voorradig zijn, dan wordt u daar van per e-mail op te hoogte gesteld. Alle bestellingen worden  ingepakt en per brievenbuspost verzonden.

Retour sturen
Mocht u niet tevreden zijn over een aangekocht artikel, dan kunt u binnen  14 dagen na ontvangst het artikel terugsturen. De kosten daarvan zijn voor rekening van de koper. Als Mar10design  het artikel weer ontvangen heeft, onbeschadigd en in de originele verpakking, dan wordt het aankoopbedrag teruggestort op uw rekening. Zie retourneren

© 2013 - 2024 Mar10design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel